Pompe turatie Magna3

Pompe turatie Magna3

Producătorul de top Grundfos dezvoltă continuu soluții pentru problemele de apă din lume.

Grundfos a stabilit un standard ridicat privind inovația, eficiența, fiabilitatea și durabilitatea tuturor produselor din gamă, fiind o companie de furnizare pompe și soluții care se conectează cu milioane și milioane de oameni în fiecare zi și joacă un rol activ în lumea din jur.

Soluțiile oferite de către Grundfos ajută la furnizarea de apă acolo unde este necesar. Aceste soluții sunt utilizate pentru furnizarea de apă potabilă pentru diverse aplicațiii, fiind întâlnite la cele mai mici sate, sau chiar la cei mai înalți zgârie-nori; pentru îndepărtarea apelor reziduale; ori pentru aducerea de căldura sau răcire.

Pompele MAGNA3/UPE constituie o gamă largă de pompe de circulare mici, medii şi mari, dotate cu echipamente de comunicare şi motoare cu turație controlată electronic pe baza tehnologiei cu magnet permanent (PM) şi cu motor cu stator compact.

Cu MAGNA3, nu va mai trebui să aveți grija setărilor complicate pentru pompe. Instalaţi pur şi simplu pompa şi lăsaţi-o pe setarea din fabrică, AUTOADAPT (numai MAGNA3).

MAGNA3 va analiza automat sistemul de încălzire, va găsi setarea optimă şi va continua să-și adapteze funcționarea la modificările solicitate. Rezultatul este confortul optim si consumul minim de energie. În plus, pompele MAGNA3 sunt extrem de flexibile şi fiabile, au niveluri reduse de zgomot, viaţă lungă şi nu necesită întreținere. Sunt dotate cu comunicare IR şi pot oferi control şi monitorizare externă prin module suplimentare.

 

 

Nu sunt produse de listat în această categorie.