Pompe electronică Alpha2

Pompe electronică Alpha2

Producătorul de top Grundfos dezvoltă continuu soluții pentru problemele de apă din lume.

Grundfos a stabilit un standard ridicat privind inovația, eficiența, fiabilitatea și durabilitatea tuturor produselor din gamă, fiind o companie de furnizare pompe și soluții care se conectează cu milioane și milioane de oameni în fiecare zi și joacă un rol activ în lumea din jur.

Soluțiile oferite de către Grundfos ajută la furnizarea de apă acolo unde este necesar. Aceste soluții sunt utilizate pentru furnizarea de apă potabilă pentru diverse aplicațiii, fiind întâlnite la cele mai mici sate, sau chiar la cei mai înalți zgârie-nori; pentru îndepărtarea apelor reziduale; ori pentru aducerea de căldură sau răcire.

Pompa de circulație ALPHA2 pentru uz casnic de la Grundfos are cel mai bun randament energetic de pe piață oferind o varietate de moduri de control, precum și echilibrarea hidraulică simplă. Sistemul ALPHA2 constă dintr-o pompă ALPHA2, ALPHA Reader și aplicația GO Balance de la Grundfos. Împreună, vă permit să echilibrați hidraulic rapid și ușor un sistem de radiatoare cu două conducte sau un sistem de încălzire prin pardoseală. GO Balance vă va ghida în fiecare etapă a procesului, oferindu-vă documentația necesară și economisindu-vă timp prețios. ALPHA2 asigură, de asemenea, o fiabilitate de durată chiar și în cazul celor mai dificile sisteme.

 

Nu sunt produse de listat în această categorie.