Pentru a vă oferi cumpărături confortabile, folosim cookies in acest website. Continuarea navigarii pe acest website implica acceptarea lor. Va multumim. Afla ce sunt cookies.

Accesorii

Accesorii

Salus este un brand european care oferă multiple produse inteligente pentru case, apartamente, birouri, clădiri. Încă de la început, Salus a adus inovație în proiectarea și fabricarea de produse hidraulice de vârf din industrie, HVAC și ventilatoare pentru inginerii și contractorii de încălzire care au nevoie de o rentabilitate și de satisfacția clienților.

Acest brand a înregistrat cea mai mare creștere pe piața sistemelor de control a instalațiilor termice din Europa.

Astfel, spunem cu încredere că produsele Salus aduc proprietarilor de locuințe și administratorilor de clădiri confortul și controlul de care au nevoie, reducând și timpul de instalare și minimizând apelurile costisitoare.

Toate dispozitivele pot fi controlate într-un mod ușor cu ajutorul aplicației gratuite Salus Smart Home, aplicația fiind disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS. Poate fi utilizată și instalată pentru fiecare proprietate în parte, gestionând starea fiecăreia doar prin glisarea imaginii. Salus iT500 Termostat.

Arată:
Sortează după:
Salus iT500 Termostat controlat prin internet Nou

Salus iT500 Termostat controlat prin internet

Salus iT500 reprezintă un termostat programabil care oferă confortul de care avem nevoie în fiecare ..

0.00 Lei